Answered question

Login Failed - unknown error?

I just had internet installed today, but cannot get into the admin page of the modem/router. I set up the wifi with no problems but when I go to 192.168.0.1 and enter cusadmin for user and my newly named wifi password, it always responds with the above error.

I have factory reset several times and each time it's the same error.

There's no way it will even let me get to the admin page of the modem without picking a new wifi password, so I cannot reset it to factory defaults again and plug in the ethernet cable to modem and use the defaults of "cusadmin" and "password".

What can be the issue here...what am I missing?

I want to use the internet with wired connections only and can't seem to even get to the admin page in a browser on my laptop.

I've cleared my browser cache and used a different browser, even rebooted and yet I always get the same error! I know it's got to be an easy fix but it remains elusive... It's as if there is no such thing as cusadmin for a user in my network.

Any suggestions?

TIA

Stephen
Stephen

Stephen

User level
Level
0
33 / 100
points
MT
MT

MT

User level
Level
3
2223 / 5000
points

Deactivate your antivirus to see if it helps

Did you find this useful ?

No (0)

Yes (0)

0% of users found this answer useful

Other answers

It should work and you did everything by the book on my opinion. It seems a problem with the firmware.
I would like to suggest you is to contact the support by the will open at 8am, probably they can push an update

Try reseting your Fizz modem.
1. Find the reset button.
2. Hold it for 10 seconds while the modem is on.
3. Usually, the modem lights up all the leds or do something different to show that is being reset.
4. Clean your browsers cache and cookies.
5. Try re-configuring by the procedure.

MT
MT

MT

User level
Level
3
2223 / 5000
points

Desactivez votre antivirus temporairement le temps de vous connecter a 192.168.0.1 pour voir si ca change ?

If the modem reset was successful, you have to use the password you got from the technician.

 

Or the password found on the label behind the modem.

Stephen
Stephen

Stephen

User level
Level
0
33 / 100
points

Thanks for the suggestions. As it turns out, I needed to step away and get some sleep instead of doing things over and over. It was, in fact, my antivirus online threat defence blocking my password being sent. IDK why it didn't pop up a warning when it did the blocking but when I opened Bitdefender there were dozens of critical warnings saying that it was blocking the admin page.

Happy to be able to finally get into the admin page and set it up like I want it.

Thanks again!