Answered question

Modem not working

Modem not working, I don't have internet. Power button is ON but the rest is OFF please help. Fizz doesn't have customer support I guess that's why is cheap

Isai
Isai

Isai

User level
Level
0
31 / 100
points
Yelena
Yelena

Yelena

User level
Level
4
5000 / 5000
points

Did the technician verify the signal when he brought the modem? If not, you should chat with support and schedule another appointment for signal check.
Here are the instructions how to contact support -
https://fizz.ca/en/contact-us

Did you find this useful ?

No (0)

Yes (0)

0% of users found this answer useful

Other answers

Jean-François
Jean-François

Jean-François

User level
Level
0
13 / 100
points

Hi Isai, is this a brand new modem out of the box? Or is this a modem that was working and now fails to work?
If it is a brand new modem, you have to wait 15min for it to work properly and you might have to turn it off and on again and wait another 5-10 min ( by unplugging the AC cord ) .
If it is still not working, my best advice would be to communicate with the chat support.

Isai
Isai

Isai

User level
Level
0
31 / 100
points

I unplug the power cable by accident and now the internet is not coming back and the chat support doesn't show up on mobile.

Yelena
Yelena

Yelena

User level
Level
4
5000 / 5000
points

You should have the internet back after plugging in the cable. It takes about 10 minutes for all the required lights to turn on.

Isai
Isai

Isai

User level
Level
0
31 / 100
points

I plug and unplug the cable again and after 20 min I still don't have internet

SittingRam
SittingRam

SittingRam

User level
Level
3
3011 / 5000
points

Did your payment go through?
Have you changed credit cards

MT
MT

MT

User level
Level
4
5000 / 5000
points

Verify if your cable is properly connected to your modem.

Isai
Isai

Isai

User level
Level
0
31 / 100
points

One hour and still not internet and I can't reach customer support. I even tried sending a message on Facebook and nobody respond

If none of the lights are on then the coaxial is probably not connected properly. Unscrew and re-screw it back in. Make sure it is connected properly.

Annick
Annick

Annick

User level
Level
2
1286 / 2000
points

Can you please choose the best answer? It will close the discussion. Thanks

Sanjay
Sanjay

Sanjay

User level
Level
1
344 / 750
points

try unplugging with 5 minutes and see if everything starts

Gualberto
Gualberto

Gualberto

User level
Level
3
2013 / 5000
points

Problem.solved ?