Unanswered question

Why is my voicemail not working?

For both my numbers with Fizz, the voicemail is not working.

Simona
Simona

Simona

User level
Level
0
68 / 100
points

Answers

VincentMG
VincentMG

VincentMG

User level
Level
2
891 / 2000
points

Did you set it Up?
You might want to contact Fizz :
CHAT
Please contact the support

Go on this page https://fizz.ca/en/contact-us, if you are not connect login
Wait 15 seconds for the bubble icon to appear at the bottom right of the browser and click on the icon

FACEBOOK
Your can also send a message by facebook
https://facebook.com/fizzca and click send a message (this is a bit slower)

FORM
You can also fill a contact form
From the panel My Profile -> Contact Form (the subject are limited)

J
J

J

User level
Level
3
2392 / 5000
points

Better have a chat with Fizz support if you have voicemail on your plan and when you call yourself it said you don't. It happens to me and support did fix it after a few days.

Samy
Samy

Samy

User level
Level
0
82 / 100
points

Did you set it up? You can find the tutorial right here: https://fizz.ca/en/faq/how-do-i-set-up-my-voice-mail

Did you apply the free voicemail upgrade and removed it from your plan? Don't remove it because there is a glitch.

 

You need to contact Fizz customer support as per instructions here: https://fizz.ca/en/contact-us
Open this page during business hours: https://fizz.ca/en/solutions/technical-issues
and wait for the chat bubble (at bottom right)

MB
MB

MB

User level
Level
1
212 / 750
points

My voicemail doesn't work for months now and fizz says it is a known problem and have done nothing about it.

cosmin
cosmin

cosmin

User level
Level
0
45 / 100
points

I have same issue. i have 2 phones/lines with fizz. initially both cards were no working(only VM, in/out calls and data ok) on a verizone manufacturer unlocked LG VS986 phone.call forwarding and vm number properly set, still getting msg "The customer you are trying to call was unable to receive calls at the present time, please try again later". After several attempts I get the message on both phones, even the one that previously worked(sony xperia factory unlocked) has the same settings. that were previously working. I already opened a ticket with support a week ago.

MB
MB

MB

User level
Level
1
212 / 750
points

The problem still hasn't been fixed.